• IMPONERT: Jacob Berglund er strålende fornøyd med Engelages keeperspill.
    FOTO: Trond Lillebo.

Før kvartfinaleserien mellom Storhamar og Lillehammer gikk VGs hockeykommentator, Øystein Jarlsbo, knallhardt ut mot det han mente var et klart feilvalg av kvartfinalemotstander da Storhamar valgte Lillehammer i stedet for Lørenskog:

"Lillehammer endte på en litt skuffende 7. plass i serien, men har en bedre keeper, Brian Foster, og en mer gjerrig sluttspillstil enn Storhamar. Det lønner seg alltid i alle NM-kampene om kongepokalen," skrev Jarlsbo to dager før sluttspillet dro i gang.

Etter to matcher ligger Andrew Engelage på 2. plass i keeperstatistikken med 94,2 i redningsprosent, mens Brian Foster ligger sist av samtlige keepere med 87,9.

- Jeg bryr meg ikke så mye om hva han måtte mene, men jeg synes jo likevel det er litt spesielt. Det viktigste er at laget stoler på meg, så kan han få skrive akkurat det han vil. Vi er et godt sluttspillag, sier Andrew Engelage, som reddet 32 av 34 skudd på Lillehammer i går kveld.

Jacob Berglund strålte for Storhamar i gårsdagens 3-2-seier. I dag ville svensken benytte anledningen til å si imot Jarlsbo.

- Jeg registrerte hva han hadde skrevet. Men hvordan han kan mene at Foster er bedre enn Andrew, er helt uforståelig for meg, men det får han stå for hans regning, sier Berglund før han fortsetter:

- Han skrev vel også at Lillehammer var et mer gjerrig sluttspillag enn oss, og så langt har han tatt feil på begge spådommene smiler, Berglund. 

Øystein Jarlsbo besvarte ikke HA-sportens telefon.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.