Vålerenga
3
Storhamar
2
perioderesultat: 1-0, 1-1, 1-1
Dragons kommer litt skeivt ut og Vålerenga scorer et forholdsvis tidlig mål. Kriger seg inn i kampen og kommer etterhvert opp på Vålerengas nivå. Kjemper godt og kunne tatt poeng.
skuddstatistikk
31-29
tilskuere
2.475
dommer
Lasse Westby og
Per Gustav Solem
1 poengUtvisninger
Vålerenga: 8 x 2 minStorhamar: 8 x2 min + 1 x 5 (matchstraff)
Storhamars lag
Målvakt: Tommy Johansen
1. femmer: Magnus Eikrem Haugen, Andreas Øksnes - Ole Petter Øvergaard, Mads Hansen, Eirik Børresen
2. femmer: Jimmy Andersson, Anders Theodor Braavold - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Pål Johnsen
3. femmer: Adrian Saxrud Danielsen, Eirik Dagfinrud - Lars Erik Hesbråten, Nathan Martz, Martin Blakseth HuseSpilte også: Simon Tombre, Ørjan MikkelsenMål:1-0 Brendan Brooks (Alexander Bonsaksen, Stefan Espeland) spill fem mot fire. 6.51.

1-1 Lars Erik Hesbråten (Jimmy Andersson) spill fem mot fire. 28.48.

2-1 Sondre Olden (Jonas Knutsen, Alexander Bonsaksen) 34.56.
3-1 Morten Ask (Brendan Brooks, Mathias Trygg) spill fem mot tre. 46.52.

3-2 Pål Johnsen (Nathan Martz, Anders Theodor Braavold) 59.10.pluss:
Tommy Johansen var meget god og forhindret flere baklengsmål for Dragons. Kriger seg opp på et høyt nivå og setter seg i knallhard respekt mot et sterkt Vålerenga-lag. Kunne med litt stang inn kapret et poeng på Jordal.Minus:
Litt seige i starten. Vålerenga går fortere på skøyter og kriger voldsomt i åpningen. Savner litt kvalitet foran mål, etter at mange muligheter som burde endt med nettsus gikk utenfor eller rett på keeper. Tar for mange utvisninger.
neste kamp:
Storhamar - Stavanger4. februar.
HA-børsen
HHH
Ingen.
HH
Tommy Johansen.
H
Lars Erik Hesbråten, Jimmy Andersson, Mads Hansen, Pål Johnsen, Christian Larrivée.


Vurdert av: Jacob Sundblom Nygaard
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.