Men Rakstad-Larsen ønsker ikke å uttale seg om hvilke beløp de utbetaler til de enkelte spillerne dersom de skulle klare å snu semifinaleserien mot Stavanger Oilers og komme seg til finalen.

– Beløpene har jeg ingen kommentar til, forklarer Rakstad-Larsen til HA-sporten.

Etter det HA-sporten vet er det ikke veldig store summer spillerne mottar dersom de oppnår sluttspillssuksess.

Økte bonusene

De etablerte spillerne, som forventes å bidra mest i laget, som for eksempel kaptein Christian Larrivée og Jacob Berglund, vil motta 20.000 kroner ved avansement fra semifinalen. Trolig dreier det seg om rundt 15 spillere.

De mindre etablerte spillerne, mottar halvparten av denne summen, rundt 10.000 kroner.

Spillerne har allerede innkassert den samme bonusen for avasementet fra kvartfinalen, der Storhamar slo ut Sparta, etter 4-2 i kamper.

Rakstad-Larsen forteller at grunnen til bonusordningene er at man vet at klubben har råd til å utbetale disse pengene.

– Tidligere kunne bonusene være lavere enn de er nå, men da hadde spillerne høyere lønn. Da vi måtte senke de forskjellige spillernes lønninger, for å få budsjettet til å gå opp, så økte vi bonusene, forklarer sportssjef Sjur Rakstad-Larsen, før han fortsetter:

– Når vi spiller vi semifinale så har vi inntekter til å dekke bonusene, forklarer sportssjefen, som forteller at det er de samme bonusbeløpene nå som forrige sesong.

Ingen gull-bonus

– Så har vi fjernet bonusen for å vinne NM-gull. Det har sammenheng med at det ikke lenger er sånn i sponsormarkedet, at vi kan få de til å betale ekstra hvis vi vinner et NM-gull. Om vi vinner eller taper finalen, det har ikke så stor betydning for bonusene, forklarer han.

Dermed kan de beste spillerne maks få 40.000 bonuskroner ved suksess i sluttspillet.

Lars Erik Hesbråten sier dette om bonusordningen:

– Bonuser har vært der i flere sesonger, og jeg setter pris på at den ligger der. Vi får igjen litt ekstra, det er en ekstra belønning, sier Lars Erik Hesbråten, som er klar for revansje i kveld.

– Vi må vinne. Så enkelt er det. Vi må slippe oss litt mer løs fra start, gi alt, og ofre oss, sier Lars Erik Hesbråten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.