• PÅ JOBB: Pål sager rør i ti minusgrader.
    FOTO: Bendik H. Eriksen.

Reaksjonene etter at det ble kjent at Pål Johnsen velger å legge opp ved et eventuelt NM-gull har vært store.

Både på HAs Facebook-side og på gruppen TIPS for GET Ligaen har kommentarene vært mange. Her er et lite utdrag av hva som har kommet siden nyheten ble kjent.

"Pål avslutter den sesongen Patrick kommer hemmat", skriver Ole-Edvard Bronken i kommentarfeltet på TIPS for GET Ligaen-gruppen.

Det er flere som kaster seg på bølgen og hyller Dragons-veteranen nå som han kan være inne i sin siste sesong i gult og blått. 

"#18 LEGENDE", følger Kenneth Hoel opp med på den samme siden. 

"Fader.. Kanskje vi bør satse på 2. plassen likevel?", skriver Fredrik Olastuen, som en morsom kommentar til at han håper at Johnsen skal ta en sesong til i Storhamar.

"Han fortjener å avslutte karrièren med ett NM-gull til før han legger opp, det er en verdig avslutning på en magisk karriere!", skriver Odd Erik Holm.

Spekulasjonene går på om Påls Nummer 18 kommer til å bli fredet den dagen han legger skøytene på hylla. Storhamar har kun fredet Erik Kristiansens draktnummer, men også Tom Erik Olsen og Jonas Norgren har faner med sine draktnumre oppunder taket i Hamar OL-Amfi.

Med seier i dag vil Storhamar kun være to poeng bak Stavanger Oilers. Og Pål vil være ett skritt nærmere drømmen om et nytt NM-gull. Seriemesteren har som kjent den endelige hjemmebanefordel gjennom hele sluttspillet, noe som kan blir veldig avgjørende når vi skriver april måned. 

Du kan følge kveldens kamp live her på h-a.no fra kl. 18.00!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.