Vålerenga
5
Storhamar
2
Perioderesultat: 0-0, 2-1, 3-1
Bra med i to perioder, sjøl om det ble mange utvisninger i midtperioden. Hadde 3-2 i starten av sisteperioden, men så glapp alt. For mange personlige feil og mye slurv. Terningkast 3
Skuddstatistikk:
31-21
Tilskuere
1847
Dommer
Ole Stian Hansen
4 poengUtvisninger
Storhamar: 11 x 2 min.Vålerenga: 8 x 2 min., 1 x 10 min.
Storhamars lag
Målvakt: Tommy Johansen
1. femmer: Trygve Hillestad, Jimmy Andersson - Eirik Børresen, Nathan Martz, Fredrik Lystad Jacobsen.
2. femmer: Mats Larsen Mostue, Adrian Saxrud Danielsen - Joakim Jensen, Pål Johnsen, Eirik Skadsdammen.
3. femmer: Andreas Paulsen Aas, Cato Ørbæk - Eirik Salsten, Ørjan Mikkelsen, Christian Remo Nicolaisen. André Bjørge Paulsen, Martin Blakseth Huse (4. vingpar)MÅL:
1-0 Shay Stephenson(Anders Hilt Jørgensen, Mats Roselli Olsen) 22.47.1-1 Martin Blakseth Huse(Christian Remo Nicolaisen, André Bjørge Paulsen). 23.03

2-1 Mats Roselli Olsen(Fredrik Csisar, Patrick Coulombe) 32.26. Spill fem mot fire.
3-1 Fredrik Csisar(Coulombe, Daniel Sørvik) 41.39
3-2 Martin Blakseth Huse(Nathan Martz) 41.54.

4-2 Magnus Hoff(Steffen Thoresen) 42.16


5-2 Jesper Hoel(Thoresen, Blake Evans) 43.44PLUSS:
Bra 1. periode, og ok midtperiode. Martin Blakseth Huse tilbake med oppofrende spill og to mål. Det ene skuddet satt klistret i krysset. Bra kjemping i undertall.MINUS:
For mye slurv i egen sone, og for mange personlige feil. Ble straffet hardt for det i sisteperioden, hvor Storhamar-gutta virket slitne på slutten.
NESTE KAMP:
Storhamar-Frisk Asker
19. januar
HA-Børsen
HHHIngen
HHMartin Blakseth Huse
HEirik Børresen
Fredrik Lystad Jacobsen
Tommy Johansen
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.