Riktignok var fremdeles mange spillere ute og ferierte da Aleksander Smirnov "kickstartet" sesongoppkjøringen med en 3000 meter rundt friidrettsbanen på Romedal. 

Jimmy Andersson, Christian Larrivée, Adrian Saxrud Danielsen, Stein André Hagen, Anders Braavold, Jørgen Langdalen og Mads Hansen var de som stilte til start. Resten av laget kommer tilbake på plass om kort tid.

Kaptein Hansen ledet an og var førstemann over 3000 meter på tiden 11,09. Jørgen Langdalen og Jimmy Andersson kom inn som nummer to og tre, begge løp på under 12 minutter. 

Tro ikke at Dragons-gutta kommer til å ligge på latsiden i tiden som kommer heller. Hver dag fremover skal det trenes knallhardt for å komme i form til seriestarten mot Vålerenga den 11. september. Denne uka blir det doble økter tirsdag og torsdag, mens fra neste uke av blir det doble økter hver bidige dag med både styrke og kondisjon. 

Om nøyaktig én måned spiller Dragons mot Oskarshamn i sin første treningskamp for sesongen. Fra og med 1. august skal gutta få kjenne på is igjen, da joggeskoene byttes ut med skøyter. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.