Stavanger
3
Storhamar
2
perioderesultat: 0-1, 2-1 1-0
Stavanger hadde et stort overtak i første periode. Dette jevnet seg noe ut. Dragons forsvarte seg meget disiplinert og godt under hele kampen, men det holdt ikke til poeng. Terningkast 4.
skuddstatistikk
52-37
tilskuere
4.377
dommerE
Tor Olav Johnsen og Lars Arve Kronborg
5 poengUtvisninger
Stavanger: 5 x 2 min.Storhamar: 6 x 2 min.
Storhamars lag
Målvakt: Tommy Johansen
1. femmer: Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes - Eirik Børresen, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen.
2. femmer: Anders Braavold, Jimmy Andersson - Nathan Martz, Christian Larrivée, Ole Petter Øvergaard.
3. femmer: Eirik Dagfinrud, Adrian Saxrud Danielsen - Lars Erik Hesbråten, Martin Blakseth Huse, Ørjan Mikkelsen.Spilte også: Simon Tombre.Mål:0-1 Nathan Martz (Christian Larrivée, Ole Petter Øvergaard) 1.02.
1-1 Martin Strandfeldt (Christian Dahl Anderssen, Juha-Pekka Loikas) 24.00.
1-2 Fredrik Lystad Jacobsen (Mads Hansen, Eirik Børresen) 32.25.
2-2 Jean-Michel Daoust (Dan Kissel, Nick Schaus) 37.47.
3-2 Nick Schaus (Erik Boisvert, Mathias Trettenes) 45.41.pluss:
Storhamar spilte en meget disiplinert og godt gjennomført kamp mot Stavanger. Holdt seg samlet og forholdt seg til de avtaler som var gjort før kampen. Spillerne gjorde jobben, spesielt defensivt og skapte store problemer for hjemmelaget. Ledet to ganger undervegs. Meget solid defensivt i undertall, spesielt i første periode.Minus:
Ikke mye å trekke. Personlige feil er som regel årsaken til at motstanderen scorer. Slik var det her også. Kunne vært heldigere med uttellingen.
neste kamp:
Storhamar-Stjernen i Hamar OL-Amfi torsdag 9. januar
HA-børsen
HHH
Johansen, Løkken Østli.
HH
Larrivée, Martz, Lystad Jacobsen, Hansen.
H
Øksnes, Øvergaard, Saxrud Danielsen, Braavold, Blakseth Huse.
Vurdert av: Terje Midttun
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.