Dragons
5
Tønsberg
1
perioderesultat: 1-1, 2-0, 2-0
Storhamar åpnet forsiktig i den første perioden, men tok over alt utover i kampen. Takket være solid spill i power play, sikret Dragons seg en komfortabel seier, som til slutt var udiskutabel. S_Terningkast 4
skuddstatistikk
35-10
tilskuere
1.983
dommer
Lasse Westby og Petter Helge.
6 poengUtvisninger
Dragons: 5 x 2 minTønsberg: 5 x 2 min
Storhamars lag
Målvakt: Jesper Engelin.
1. femmer: Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes - Eirik Børresen, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen.
2. femmer: Lars Erik Hesbråten, Jimmy Andersson - Joakim E. Jensen, Nathan Martz, Pål Johnsen.
3. femmer: Trygve Hillestad, Adrian Saxrud Danielsen - Ørjan Mikkelsen, Christian Larrivée, Martin Blakseth Huse.Spilte også: Ole Petter Øvergaard.Mål:1-0 Nathan Martz (Pål Johnsen, Joakim E. Jensen) 4.30
1-1 David Hallstrøm (Chis Knowlton) 14,08.
2-1 Nathan Martz (Lars Løkken Østli, Mads Hansen) 21.22 spill 5 mot 3.
3-1 Martin Blakseth Huse (Johnsen, Fredrik Lystad Jacobsen) 29.18 spill 5 mot 3.
4-1 Pål Johnsen (uassistert) 44.32.

5-1 Eirik Børresen (Jensen, Johnsen) 58.12 spill 5 mot 4.pluss:
God uttelling i overtallsspillet og tett bakover i undertall. Slet ut Tønsberg med å holde trykket oppe i de to siste periodene. Gjestene fikk bare unntaksvis låne pucken. Dragons spilte på seg selvtillit foran møtet med Vålerenga 2. januar.Minus:
Lurvete førsteperiode da Rosenborg-kampen satt i bakhodet. Turte ikke fullføre angrepene sine og lot Tønsberg kom på noen overganger. Storhamar burde ha scoret mer enn fem mål på 35 skudd. Slet med å få uttelling i fem mot fem. Burde også strengt tatt han hindret Tønsbergs utligningsmål i første periode.
neste kamp:
Dragons - Vålerenga2. januar 2014.
HA-børsen
HHH
Pål Johnsen
HH
Lars Løkken Østli
H
Nathan Martz, Joakim E. Jensen, Martin Blakseth Huse, Fredrik Lystad Jacobsen.


Vurdert av: Terje Midttun
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.