HAMAR: Foreløpig er det 24 spillere som har meldt sin ankomst til tryout i Storhamar Dragons torsdag. I tillegg kommer 18 interesserte for å vise seg fram for 1. divisjonslaget fredag.
- Det er ikke helt fulle lister, men vi har oppdatert lista mandag. Det virker som interessen er god, og mange av spillerne er spennende. Litt av tanken med en slik dag er jo å oppdage noen som ikke har fått muligheten tidligere, og se spillere som vi ikke vet så mye om. Det var veldig morsomt og lærerikt i fjor, sier Bøe Andersen.
Spillerne skal gjennom ei isøkt og en prat på formiddagen, før det er internkamp på ettermiddagen.
Storhamars egne spillere som er tilgjengelige fyller på dersom det er behov i treningskampen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.