Da HA-sporten besøkte sommerskolen i går, var det kun fornøyde ansikter å se under de blå hjelmene.

Petter Granerud Mortensen og Didrik Bax Kristiansen synes det er stor stas å få bruke sommerens siste ferieuke på hockeyskole i hallen.

– Det er kjempemorsomt å være med her, og så lærer vi mye når vi er på isen. Når vi ikke er på isen og trener, henger vi rundt i hallen og er med hverandre, og det er veldig kult, sier kompisene.

hockey over fotball

Petter og Didrik spiller både fotball og hockey, men det er ingen tvil om hva som ligger deres hjerter nærmest.

«Hva tror du?!?!?» Er svaret HA-sporten får på spørsmål om hvilken idrett de liker best, før Didirk legger til:

– Vi driver med fotball og bandy på siden, men jeg liker helt klart best å spille hockey, sier han.

bra opplegg

Sjefen for det sportslige opplegget, Mads Hansen, er veldig fornøyd med gjennomføringen.

– Vi har aldri hatt med flere barn. Vi juger hvis vi sier at vi ikke er slitne etter 12 timer med så mange barn rundt oss, men samtidig er det veldig morsomt å være med her, sier Hansen, som føler at hockeybarna får godt utbytte av uka.

– Det har gått knirkefritt og greit, og så har vi hatt Thomas Storm her, som er en kjent skøytetrener, og det har vært veldig positivt, sier Hansen og legger til:

– Vi er blitt flinke til å arrangere disse campene, og i år har vi hatt et veldig godt innhold, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.