Klubben har tjent 100.000 kroner mer enn budsjettert per kamp i de to kvartfinalene som ble spilt på hjemmebane. Budsjettet lød på 150.000 per kamp. Det endelige resultat endte på 250.000 per kamp.
Det betyr igjen at klubben er halvvegs til den millionen de sa de måtte ha fra sluttspillet for å klare seg som eliteklubb.
At klubben møter Vålerenga og ikke Stavanger i semifinalene, gjør at den sparer ytterligere kroner på sin sportslige suksess. Det er stor forskjell på en busstur til Oslo og fly pluss overnatting i Stavanger.
Lederen i Storhamar Dragons AS, Stein Onsrud, er forsiktig med å komme med forventninger til videre inntjening, men han er sikker på at det kommer flere mennesker til en semifinale mot Vålerenga enn det gjorde i kvartfinalene mot Sparta.

Perfekt å møte Vålerenga

- Det finnes vel ikke et eneste eliteserielag i ishockey som trekker flere tilskuere til Hamar OL-Amfi enn arvefienden Vålerenga. Vi har virkelig hatt hellet med oss både sportslig og økonomisk så langt, men jeg vil understreke at for vår del er det fortsatt det å tjene mest mulig, og bruke minst mulig penger som gjelder. Slik vil det bli i fortsettelsen også. Vi har fortsatt noe å bevise overfor ishockeyforbundet, nå må vi bare gjøre det best mulig videre i sluttspillet, sier Stein Onsrud, som er veldig fornøyd med det spillerne har gjort på isen i det siste.
- Det er det sportslige som skal løfte oss, og de har hittil gitt et bidrag det står respekt av, sier Onsrud.
- Hva om klubben går videre til finalespill, Onsrud?

avdrag til Skatt Øst

- Hehe, nå tar vi semifinalene først og håper i første omgang at vi får to hjemmekamper, så tar vi alt videre derfra. Jeg tror vi er på et slikt nivå nå, at det ikke er lurt å forskuttere noe som helst, men vi tar selvsagt imot alle positive hendelser med takk.
Storhamar betalte inn de første 500.000 kronene til Skatt Øst før helga. Dermed er nedbetalingen i gang også her. Klubben skyldte til sammen 1,3 millioner kroner i moms og arbeidsavgift, og har forsøkt å få til en nedbetalingsplan lokalt. En innstilling herfra er sendt inn sentrale skattemyndigheter. Onsrud avventer endelig svar og har tro på at det hele ordner seg for klubben.
Første semifinalene går på Jordal Amfi fredag førstkommende.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.