Magnus Eikrem Haugen (19) er egenprodusert spiller som har gått gradene i klubben. Han debuterte i 2011-2012 sesongen, og fikk sin første hele A-lags sesong i 2013-2014. 19-åringen blir den 7. backen som er klar for neste sesong og dermed er backrekken snart komplett. Eikrem Haugen spilte 43 kamper i grunnserien denne sesongen, endte med +19 i pluss-minus-statistikken, skriver Storhamar på sin hjemmeside.

Leder i Sportsutvalget Sjur Rakstad-Larsen er fornøyd med å ha med Magnus videre:

- EH har satset hardt og vist at han kan bli en veldig god back for klubben i mange år fremover. EH har gode egenskaper og ferdigheter i defensiv sone og kan samtidig være en bra trussel på offensiv blå. Han har fortsatt et utviklingspotensiale og vi tror Magnus kan ta de ytterlige stegene for å ta seg opp på et enda høyere nivå. Vi er kjempe fornøyd med re-signeringen av EH, sier Rakstad-Larsen til sil.no.

I tillegg til Magnus har altså Oskar Østlund signert for klubben, og blir ny målvakt.

21 spillere klare

Det er Robert Hestmann, Oskar Østlund (målvakter), Andreas Øksnes, Jimmy Andersson, Lars Løkken Østli, Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm, Christian Bull, Magnus Eikrem Haugen (backer), Eirik Skadsdammen, Jacob Berglund, Jørgen Langdalen, Joakim Jensen, Christian Larrivée, Mads Hansen, Martin Gran, Lars Erik Hesbråten, Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Mikael Zettergren og Vetle Lindstad.

Mads Hansen har slitt med en skade lenge, og skal til utredning 1. juni. Det er usikkert om Storhamar-kapteinen kan spille videre. Han har ett år igjen av kontrakten sin.

De som ikke er med videre: Andrew Engelage (ikke tilbudt ny kontrakt), Daniel Jørgensen (ikke tilbudt ny kontrakt), Ole Petter Øvergaard (lagt opp), Pål Johnsen (lagt opp, ny hjelpetrener) og Linus Johansson (Mora, Allsvenskan i Sverige).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.