Dragons
3
Lørenskog
1
perioderesultat: 0-1, 1-0, 2-0
Storhamar vant fortjent og hadde tidvis stålkontroll mot Lørenskog. Gode i både powerplay og boxplay. Enkeltspillere som står fram og gjør en god kamp.
skuddstatistikk
30-27
tilskuere
2.201
dommer
Lars Arve Kronborg, Ole Stian Hansen
5 poengUtvisninger
Storhamar:2 x 2 minLørenskog: 5 x2 min
Storhamars lag
Målvakt: Tommy Johansen
1. femmer: Trygve Hillestad, Jimmy Andersson - Joakim Jensen, Mads Hansen, Pål Johnsen.
2. femmer: Bryan Schmidt, Lars Løkken Østli - Ole Petter Øvergaard, Nathan Martz, Eirik Skadsdammen.
3. femmer: Magnus Eikrem Haugen, Andreas Øksnes - Eirik Børresen, Lars Erik Hesbråten, Fredrik Lystad Jacobsen.4. femmer: Adrian Saxrud Danielsen, Jens Ulrich Bacher - Martin Gran, Ørjan Mikkelsen, Simon Tombre.Mål:0-1 Mats Frøshaug (James Sixsmith, Wacey Rabbit) 19.04.

1-1 Bryan Schmidt (Eirik Skadsdammen, Lars Løkken Østli) 33.46.

2-1 Joakim Jensen (Pål Johnsen, Mads Hansen) 48,02.

3-1 Eirik Skadsdammen (Ole Petter Øvergaard, Bryan Schmidt) 57,17.pluss:
I Christian Larrivée og Martin Blakseth Huses skadefravær var det andre som tok ansvar og klinte til, deriblant unggutten Ole Petter Øvergaard. Tommy Johansen stengte buret bakover. Sett under ett, vant Dragons meget fortjent mot et godt Lørenskog-lag. En av sesongens sterkeste prestasjoner.Minus:
Faller tidvis litt tilbake. 0-1 kunne vært avverget. i den andre perioden fikk Lørenskog lov til å styre i korte deler. Ellers var det ikke mye å trekke på for det som var en meget god kamp for Storhamar Dragons.


neste kamp:
Tønsberg - Dragons14. november.
HA-børsen
HHH
Ole Petter Øvergaard, Tommy Johansen.
HH
Fredrik Lystad Jacobsen, Eirik Skadsdammen, Bryan Schmidt.
H
Lars Løkken Østli, Nathan Martz,
Vurdert av: Jacob Sundblom Nygaard
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.