Lillehammer
1
Storhamar
4
perioderesultat: 0-1, 0-1, 1-2.
Fartsfylt og underholdende kamp med tette dueller, der begge ville angripe og hvor Dragons hadde mest tyngde og trøkk. Tommy Johansen med gode redninger i viktige situasjoner.Terningkast 4:
skuddstatistikk
29-19
(6-9, 9-6, 14-4).
tilskuere
2.466
dommer
Tor Olav Johnsen, Lars Arve Kronborg.
6 poengUtvisninger
Lillehammer: 4x2 og 1x10 min.Storhamar: 5x2 og 1x10 min.
Storhamars lag
Målvakt: Tommy Johansen.
1. femmer: Trygve Hillestad, Jimmy Andersson - Joakim Jensen, Mads Hansen, Pål Johnsen.
2. femmer: Adrian Saxrud Danielsen, Bryan Schmidt - Eirik Skadsdammen, Christian Larrivée, Nathan Martz.
3. femmer: Magnus Eikrem Haugen, Andreas Øksnes - Martin Blakseth Huse, Lars Erik Hesbråten, Fredrik L. Jacobsen.Spilte også: Ole Petter Øvergaard.Mål:0-1 Bryan Schmidt(Nathan Martz, Eirik Skadsdammen) (09.08)

0-2 Christian Larrivée(Bryan Schmidt, Fredrik L. Jacobsen) (27.15)
1-2 Robin Bergman(uten assistanse) (47.57)

1-3 Eirik Skadsdammen(Nathan Martz, Christian Larrivée) (48.54)

1-4 Christian Larrivée(Eirik Skadsdammen, Trygve Hillestad) i åpent mål (58.36)pluss:I to perioder var det skikkelig trøkk i Storhamar-angrepene. Det var vondt å møte dragene i dueller over hele isen og de blåkledde var godt organisert i egen sone. Sterke kamp av Larrivée og Johansen i hver ende av banen.Minus:
Ble litt passive i slutten av andre periode, og i tredje hvor det bare ble fire skudd på mål. I stedet for å fortsette å stresse hjemmelaget ble det for mye lemping av puck inn i offensiv sone. Slapp Lillehammer inn i kampen med det.
neste kamp:
Storhamar - Lørenskog12. november.
HA-børsen
HHH
Christian Larrivée, Tommy Johansen
HH
Bryan Schmidt, Eirik Skadsdammen
H
Nathan MartzAndreas Øksnes
Vurdert av: Henning Rugsveen
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.