HAMAR: Flere lag har en eller to spillere som utmerker seg veldig på toppscorerlista. Justin Donati (10 scoringer) i Vålerenga er et slikt i eksempel.

Handler mye om sjøltillit

I Dragons er det jevnere. Åtte spillere har scoret tre mål eller mer, og hele 15 spillere har satt pucken i mål minst en gang.
Her er toppen av toppscorerlista:
Martin Blakseth Huse 5.
Eirik Skadsdammen 4.
Christian Larrivée 4.
Nathan Martz 4.
Fredrik Lystad Jacobsen 4.
Ørjan Mikkelsen 4.
- Vi har flere som scorer, og det viser at rekkene er ganske jevne. Jeg mener det er en styrke at det er flere som produserer, sier Smithurst, og fortsetter:
- Det handler mye om sjøltillit, og noen får det av å produsere målpoeng, sier Dragons-treneren, som kjører Pål Johnsen, Christian Larrivée og Fredrik Lystad Jacobsen sammen igjen i kveld.

Startet sesongen sammen

- På sitt beste er de fantastiske, og jeg er spent på denne rekka mot Lillehammer. De har mange kvaliteter.
Smithurst kjørte disse tre sammen i starten av sesongen også. Utfordringen da var at trioen var på isen ved litt for mange baklengsmål.
- Nå er de inne i kampmodus, og jeg tror det skal gå bra, sier Smithurst, som satte inn Martin Blakseth Huse i stedet for Pål Johnsen etter hvert.
Men Huse ble skadet mot Lørenskog.
I det siste har Pål Johnsen vært senter i 3. rekka.
Alt tyder på at Smithurst beholder rekka med Eirik Skadsdammen, Nathan Martz og Joakim Jensen. Ørjan Mikkelsen kommer inn som senter i 3. rekka, sammen med Eirik Børresen og André B. Paulsen. 4. rekka: Eirik Salsten, Trygve Hillestad og Tom Ivar Hesbråten.
Lars Løkken Østli fikk seg en smell over det venstre øyet søndag, og ble sydd, men er klar igjen til Lillehammer-kampen i kveld.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00