Frisk-Asker
3
Storhamar
2
perioderesultat: 0-1, 1-0, 1-1, 0-0, 1-0.
Storhamar åpnet bra mot Frisk, men glemte etter hvert å gå på skøyter. Det utnyttet Frisk og tok ledelsen før Storhamar kvitterte. Gjestene hadde sjanser nok til å avgjøre kampen selv. Terningkast 3:
skuddstatistikk
41-35
tilskuere
1.085

dommer
Gudmund Lien, Lillehammer.
5 poengUtvisninger
Frisk-Asker: 2 x 2 minStorhamar: 3 x 2 min
Storhamars lag
Målvakt: Jesper Engelin.
1. femmer: Trygve Hillestad, Jimmy Andersson - Joakim E. Jensen, Mads Hansen, Pål Johnsen.
2. femmer: Bryan Schmidt, Adrian Saxrud Danielsen - Fredrik Lystad Jacobsen, Christian Larrivée, Nathan Martz.
3. femmer: Magnus Eikrem Haugen, Andreas Øksnes - Martin Blakseth Huse, Lars Erik Hesbråten, Eirik B. Skadsdammen.Spilte også: Eirik Dagfinrud - Ole Petter Øvergaard.Mål:0-1 Trygve Hillestad(Mads Hansen, Martin Blakseth Huse) 6 mot 5 (5.43)

1-1 Christian Thinn(uten assistanse) (26.41)

2-1 Mats Hansson (Mathias Franzén, Torstein Nordrum) 5 mot 4 (47.24)

2-2 Joakim Jensen (Pål Johnsen) (47.56)

3-2 Mathias Frantzén (avgjørende straffeslag) (65.00)pluss:
Storhamar åpnet med med høyt tempo og stor bevegelighet. Det var helt etter oppskriften da Trygve Hillestad ble spilt fri og gjorde 1-0, slik han har for vane fra backplass i Askerhallen. Da Frisk gikk opp i 2-1, tente Storhamar til igjen.
Minus:
Falt av lasset etter den første scoringen. Tempoet sank og pasningsnøyaktigheten ble for dårlig, såmtidig som at Frisk fikk ekstra energi av et heldig utlikningsmål. Hjemmelaget presset med to mann mens de hadde en mann i utvisningsboksen. Noen ganger lykkes slike trekk...

neste kamp:
Lillehammer - Storhamar Lørdag 2. november.
HA-børsen
HHH
Ingen
HH
Jimmy Andersson, Trygve Hillestad
H
Jesper Engelin,Mads Hansen


Vurdert av: Terje Midttun
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.