ASKER: Joakim Jensen liker ikke å være for langt unna mål, og det vet de som spiller sammen med ham.

I går var det Pål Johnsen som ga ham pucken på en elegant måte.
Og da sa det pang.

- Gode pasninger
- Det å ta målpoeng i 14 strake kamper, er moro, men jeg skal ikke ta all æren for det. Jeg får mange gode pasninger. For jeg scorer flere mål enn jeg har målgivende.

Nå står han med 16 mål og 11 målgivende pasninger.
- Det er viktig å være foran mål, og gutta vet at jeg ofte står der.
Som nevnt smalt Oslo-gutten til på direkten i går.
- Jeg har jobbet en del med direkteskuddet. Når jeg skyter på direkten, behøver ikke skuddet være så hardt. Da gjelder det mest å sikte.
I går var det blink og 3-3.
Og Dragons-gutta slapp en strafferunde i form av sudden death.
For Lars Erik Hesbråten ordnet det nemlig slik at det ble 4-3-seier til slutt.

I tverrliggeren
Det kunne blitt to Jensen-mål i går. Han hadde nemlig et skudd som smalt i tverrliggeren.

Og den lyden irriterer alle hockeyspillere.
- Jeg er ferdig med å irritere meg når pucken ligger på isen igjen. Da er det bare å riste det av seg. Så tenker jeg litt på det i neste pause. Men i går var redningen at det ble ett mål etterpå, gliser spilleren med gullhjelmen, og fortsetter:
- Dette var en viktig seier. Trepoenger på bortebane smaker alltid godt. Nå henger vi med, og vi har høye ambisjoner, sjøl om det svinger litt. Vi kan slå alle. Det vet vi, sier Joakim Jensen.

Johnsen i undertall
Storhamar startet med et Pål Johnsen-show i undertall. Han vant pucken på egen blålinje, og presset inn pucken oppunder tverrliggeren.

Det sto 1-1 til første pause etter litt rufsete forsvarsspill.
Storhamar vant 2. perioden etter Martin Blakseth Huses første mål for sesongen (se egen sak). Men det burde vært 3-1. Johnsen misset nemlig på en gigasjanse i spill fem mot tre.
3. perioden ble heftig. Det startet med to Frisk-scoringer. 2-2-målet kom i undertall. Dragons-gutta ble litt overmodige, og Frisk fosset fram en skikkelig kontring.
3-2 kom på en styring.
Da så det stresset og litt dystert inn.
Men så kom direkteskuddet til Jensen.
Og Hesbråten gjorde det samme på 4-3.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.