Hockeyfeberen raste i Hamar lørdag kveld. Fansen fylte opp Stortorget fra tidlig ettermiddag til langt på natt, og avsluttet festen med å ta i mot spillerne da de kom hjem fra Stavanger. Noen tusen fulgte h-a.no's direktesending fra kampen, men det var også mange som satt foran TV-skjermen og fulgte dramatikken i Stavanger.

118.000 tv-seere fulgte i snitt den dramatiske hockeyfinalen mellom Stavanger Oilers og Storhamar Dragons. Årets finaleserie har hatt 40 prosent flere seere en i fjor, skriver TV2.

- Dette ble en eventyrlig sportshelg for TV 2 Sporten, med sterke seertall og stor spennvidde. Spesielt hockeytallene gleder, hvor Stavanger Oilers – Storhamar Dragons innkasserer over 40 prosent økning i seingen fra fjorårets finaleserie mellom Oilers og Vålerenga. Opp mot 150.000 seere fulgte den avgjørende kampen på det meste, som er knalltall på TV 2 Sportskanalen. Vi registrerer en sterk økning i hockey-interessen, selv når konkurransen fra annen sport er råsterk, sier Vegard Jansen Hagen som er sportssjef i TV 2.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.