DRAGONS - VÅLERENGA 1-3

Eirik Skadsdammen er ute i lang tid med kraniebrudd mens Bryan Schmidt sliter med et leddbånd. Under oppvarmingen til Vålerenga-kampen måtte en omgangssyk Christian Larriveé melde forfall, og i første periode måtte også Trygve Hillestad tre av med en vond skulder.

Et skadeskutt Dragons åpnet hatoppgjøret friskt, men ble avkledd av Vålerenga i andre periode.

Etter 1-3-tapet i OL-Amfi, Dragons' tredje strake nederlag mot erkerivalen, innrømmer assistenttrener Jonas Norgren at skadesituasjonen ødelegger for Dragons.

- Innsatsen vår kan ikke arresteres, men vi er slitne. Vi mangler spisskompetanse og kvalitet når så mange spillere er ute, og vi merker skadene. Noen må stå fram når de erfarne blir borte, sier Norgren, uten å ville utdype hvem han forventet mer av mot Vålerenga.

Dårlig powerplay

Martin Blakseth Huse og Rasmus Juell hadde sørget for at stillingen var 1-1 da lagene gikk inn til første pause. Dragons åpnet kampens andre periode med fem mot tre på isen, men maktet ikke å utnytte rommene Vålerenga-utvisningene ga.

- Vi mangler spesielt kvalitet i powerplay. Vi blir for stillestående, og fem mot tre-overtallet var rett og slett for dårlig av oss, oppsummerer Norgren.

- Mål preger kamper

Like etter at overtallet var over, satte Mathias Trygg inn gjestenes 2-1-scoring, før samme mann trygget ledelsen for Vålerenga et par minutter før periodeslutt.

- Mål preger kamper, og vi slipper inn et par billige mål etter feil i andreperioden. Jeg synes vi gjør et ærlig forsøk i tredje periode, men det hjelper lite, avslutter Norgren.

Forsøket ga ingen effekt, og Vålerenga tok sin tredje strake Storhamar-skalp med seierssifrene 3-1. Om bare to dager skal skadeherjede Storhamar opp mot nok et topplag, når Oilers venter i Stavanger.

Vi fulgte kampen live:

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.