For Mads Hansen har ikke Storhamar Dragons økonomiske problemer kommet som noe sjokk.
- Jeg har visst at det var kritisk fra da jeg skrev under kontrakten, men som spiller håper du selvsagt at ting skal ordne seg, sier han.
Likevel legger ikke Storhamar-kapteinen skjul på at den siste tids turbulens har skapt uro i spillegruppa. Klubbens svake prestasjoner i januarmåned må sees i lys av dette, mener han.
- Mange spillere var urolig for om de hadde noen klubb å spille for sesongen ut. Det verserte mange spekulasjoner om klubben ville fristille spillere og i tilfelle hvilke. Det har vært en belastende tid,
- Nå har det ordnet seg. Klubben har holdt informasjonsmøte og lagt alle kort på bordet. De har sagt klart fra at de ikke kommer til å fristille spillere og jeg har et inntrykk av at klubben tenker som oss: skal vi hevde oss, må vi ha den spillergruppa vi har. Kvitter vi oss med noen, blir det som å gjøre produktet mindre attraktivt for publikum og sponsorer. Å sette folk på døra blir som å sage over den greina vi sitter på, sier Mads Hansen.
- Mot Tønsberg var bekymringene borte. Vi presterte god hockey og tok et stort steg i riktig retning. Nå er det bare å holde dampen oppe fram mot sluttspillet. Vi skal yte vårt på banen for at klubben skal klare seg.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.