• FEST PÅ TORGET: Her er Linus og resten av Storhamar-laget på scenen etter finaletapet mot Stavanger.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen.

Det jobbes hektisk på Storhamar-kontoret med å planlegge stallen til neste sesong. En spiller Sjur Rakstad-Larsen og resten av eliteutvalget ser på, er Linus Johanssons storebror, Joel.

god i overtall

– Han er fortsatt aktuell. Vi er enige om å holde kontakten, sa leder i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, tidligere i uken.

Linus Johansson ser lyst på en overgang for broren.

- Dette ville vært en drøm å spille med Joel. Han er en god, offensiv back med bra fysikk. Han er også veldig god i power play, og jeg tror han gjorde over 20 poeng i overtall i fjor, sier Linus, før han fortsetter:

- Joel er positiv til en overgang, men han trenger fortsatt litt tid på seg. Han ønsker nok først og fremst å gå til en enda større liga, men Storhamar er absolutt interessant.

vraket flere klubber

Linus har en klausul som gjør at han kan gå til en større liga innen utgangen av mai.

- Jeg har fått noen tilbud fra Allsvenskan, men det har ikke vært interessant. Hvis jeg skal gå til Allsvenskan, skal det være til en toppklubb. Jeg forlater ikke Storhamar uten å få et skikkelig godt tilbud.

Svensken er imponert over Hamar-folkets oppmøte på torget etter den 7. finalen.

- Vi forventet kanskje 300 mennesker, men så kom det rundt 2.000. Det er det heftigste jeg har vært med på som ishockeyspiller, avslutter Storhamars nummer 40.

Forrige sesong spilte Joel Johansson i den danske eliteserieklubben Rungsted. Han produserte sju mål og 27 målgivende pasninger på 33 seriekamper.

I sluttspillet ble det to mål og fire målgivende pasninger på seks kamper.


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00