PHILADELPHIA: Patrick Thoresen skjønte tidlig på gårsdagens trening at han ikke kom til å få spille nattens kamp i sluttspillet.

Da han i tillegg fikk på seg en oransje drakt og ble satt opp som motstanderback noen minutter senere, forsvant alle forhåpninger om spill.

Håpet å få sjansen
- Vi får aldri noe beskjed som spiller, om hvordan laget blir, men jeg skjønte med en gang at det ikke ble med den ene kampen på tribunen.

Naturlig nok var han skuffet der og da, og hadde håpet å få sjansen igjen etter at «vikaren» hans, Steve Downie, gjorde en feil slik at Pittsburgh avgjorde forrige kamp.
I stedet fikk Downie, som er rookie denne sesongen, en ny sjanse.

Takler motgang bedre
- Det er viktig ikke å henge med hodet, og akseptere at treneren tar ut laget. Du vil selvsagt spille hele tida og alle kamper, men jeg har lært mye om å takle motgang her borte. Hvis du går og sutrer om det, skaper det bare dårlig stemning i et lag. Slike spillere vil ingen klubber ha.

I løpet av sine snart to i Nord-Amerika har han tatt de oppgavene han har fått, uten å mukke. I NHL er han ingen stjerne.
I lengden håper Hamar-gutten å tjene på det.

0,1 prosents sjanse
Foran den tredje kampen mot Pittsburgh var han med på oppvarmingen i natt, men det er bare for å holde alle i gang.

- Det er alltid slik at noen kan bli sjuke, eller kjenne av en skade, men du vet der og da at det er 99,9 prosents sjanse at du ikke spiller. Den oppvarmingen er ikke så spennende, smiler Patrick Thoresen, som dermed fikk se kampen sammen med samboer Monika og kompis Erik, bror til Storhamar-spiller Lars Løkken Østli.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.