Hamar
- Denne seieren var viktig for oss foran to vanskelige bortekamper, mot Frisk Asker torsdag og Lillehammer lørdag. Frisk Asker er gode hjemme og Lillehammer er et godt lag, kvitret en av Storhamars mest toneangivende spillere mot Stjernen, Joakim Jensen.
Han sørget for å stikke hull på ballongen etter halvspilt førsteperiode. og han ordnet det slik at Storhamar gikk opp til 3-0 i overtall noen minutter ut i andre periode.

På topp i eliteserien

Joakim Jensen er eliteseriens beste poengplukker med 12 scoringer og 12 målgivende. Nå har han seks mål i overtall. Også det en viktig egenskap for et lag som har slitt med flere folk på banen enn motstanderen.
Men Jensen var mer opptatt av lagets innsats enn sin egen:
- Det betydde mye for laget at vi fikk denne kampen etter å ha tapt for Vålerenga og blitt utspilt mot Stavanger. Vi fikk selvtilliten på plass igjen. Mot Stjernen hadde vi en offensiv opptur og gjorde også en god defensiv jobb. Det er viktig å prestere på dette nivået om vi skal være med i toppen, og det skal vi, sa Jensen, som mente den viktigste forskjellen fra Stavanger-kampen sist torsdag, lå i at hele laget opptrådte samlet og ikke ga fra seg rom til motstanderen.

Kapteinen advarer

- At vi klarte å holde nullen, ga oss også en ekstra stjerne i margen. Vi har gjort jobben vår, sa måltyven som det stinker scoringer av.
Dragons-kaptein Mads Hansen advarte likevel mot å ta av etter seieren mot Stjernen.
- Vi ble overkjørt mot Stavanger og var overlegne mot Stjernen, men vi skal være klar over at det er to lag med helt forskjellige kvaliteter. Vi bør skjerpe oss til de to neste kampene også, før vi får en bekreftelse på at vi virkelig er på vinnersporet igjen. Det handler nok litt om oss og litt om hvem vi møter.
I tillegg til å legge ned en solid jobb over hele banen, serverte Mads Hansen sine lagkamerater tre ganger i går, uten at han ville ta æren for noen av scoringene:
- Vi har et lag bestående av gode offensive spillere som alle vet å skape målsjanser. At jeg var nest sist på pucken ved noen anledninger, er nok mer tilfeldig, forklarte han.
Hansen poengterte også viktigheten av at gutta ikke lot seg friste til å leke etter 5-0-ledelsen, men fortsatte å gjøre jobben.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00