Billettsalget går så det suser på Hamar vest, mens Stavanger frykter klubben vil tape penger på CHL-kampene.

Dugnadsleder Njål Berge håper på over 6.000 tilskuere mot Sparta Praha, men er uansett fornøyd dersom tallet blir over 5.000.

- Vi er på vei opp og frem. Jeg synes CHL-tallene viser at bønda slår olja, og i år skal vi slå dem på absolutt alt. Vi skal ikke bare være bedre enn dem på isen, men også på Instagram og andre sosiale medier. Vi skal være best, sier Berge.

- Betyr dette at dere justerer opp målet fra å være en topp-4-klubb?

- Topp-4-plasseringen er med tanke på at vi ikke skal bruke mer penger enn vi har, så det er kun klubbens økonomiske strategi. Gutta går for bøtta, og det gjør vi andre rundt klubben også, sier Berge.

Fredag hadde Storhamar kick-off foran 1.000 mennesker på CC Stadion.

- Jeg fikk helt sjokk da jeg så hvor mange som var der. Vi solgte ti ganger så mye supporterutstyr som vi klarte i fjor, så det forteller litt om engasjementet som er rundt klubben. Jeg blir helt rørt over den støtten klubben får nå, sier Berge, som tror det store engasjementet drar med seg mange.

- Nå kommer det folk og spør om å få bidra på nesten alle områder. I går sto ordførerkandidatene utenfor hallen og kostet, så det forteller litt om hva vi har fått til, sier Njål Berge.

 Se Morten Aspeli og Einar Busterud koste utenfor Hamar OL-Amfi.

Les Stavanger Aftenblads artikkel om det dårlige billettsalget her.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00