Assistenttrener Pål Johnsen er ikke redd for at Storhamar skal gå på den samme smellen i år som i fjor. 

– Det var en helsvart periode hvor lite fungerte for oss. Klubben slet økonomisk, laget slet med mange skader og vi var ganske sikre på at det ville bli en knalltøff sesong for oss videre. Etter 9-1-tapet mot Stavanger, samlet vi oss og tok en skikkelig prat. Vi visste at vi kunne snu alt igjen og at en ny kamp var rett rundt hjørnet, forteller Johnsen. 

energi og glød

I den sjuende kampen vant Storhamar 6–2 mot Sparta Sarpsborg. Deretter gikk det bare en vei for Storhamar.

– Det var veldig viktig for oss å få et par skikkelige seire etter 9-1-tapet i fjor. Vi kom oss på rett vei igjen. Det blir en tøff kamp mot Stavanger Oilers i morgen, men vi er ikke redd for å gå på den samme smellen som i fjor. Vi skal revansjere det tapet og spille med masse energi i kroppen og glød i øynene. Vi skal spille god hockey og være til stede på isen, sier Johnsen, som også ser fram til full hall.

Under søndagens kamp mot Frisk Asker måtte Martin Huse og Lars Løkken Østli forlate isen i 3. periode. Huse og Løkken Østli er ikke klare til morgendagens kamp på grunn av skade i overkropp. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.