Hamar
- Det skal ikke skje. Først 0-1 etter ett minutt, og så akkurat det samme i 2. periode, i første bytt. Vi må være klare når det starter, og ha fullt fokus, sier Lystad Jacobsen, og fortsetter:
- Vi er inne i en tung periode, og sliter med å score mål. Kanskje blir det for mye tenking. Det blir en utrygghet over hele banen. Vi kom ikke til så mange store sjanser i dag heller. Alle må jobbe sammen, og vi må finne tilbake til gode, gamle Storhamar. Slik vi framsto i starten av sesongen.
Trener Michael Smithurst kommenterte kampen slik:
- De fikk mål i første og siste bytt i 1. periode, og i første bytt i 2. periode. Vi må være skjerpet fra start og legge ned den jobben som trengs, sier Smithurst, som håper å få med igjen Lars Løkken Østli mot Stjernen søndag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.