OSLO: Jonas Norgren var Storhamars bestemann i går. Han mener flere må gi mer enn i går.

- Mange la inn en god søknad her, men det nærmer seg sluttspill og flere må vise at de vil være med der. Det holder ikke med 80 prosent, det må være 100 hele veien, sier Norgren, og tenker spesielt på når dragene kommer til sjanser.
- Vi må være mer desperate etter å score. Det er viktig at alle tar et steg videre, også de etablerte, sier Norgren, som ikke skjønner noe av at Vålerengas tredje mål ble stående.
- Jeg kan ikke skjønne noe annet enn at det ble styrt inn av en aktiv skøyte. Der døde kampen. Vi startet veldig bra, men sank litt mot slutten, sier Norgren.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.