Etter gårsdagens 3-1-tap langet Christian Larrivée ut mot det han mente var var mangel på respekt for egne arbeidsoppgaver. Han mente at mange av spillerne ikke gjorde den jobben de var satt til å gjøre.

Se hele intervjuet med Storhamar-kapteinen her!

FRUSTERT

Joakim Jensen, som har vært Larrivées trofaste høyreving i mange sesonger, kjenner seg halvveis igjen i kritikken som kommer fra lagkapteinen.

- Jeg tenker både ja og nei på spørsmålet om jeg føler meg truffet av det Christian sa. Det er ikke det at vi ikke prøver, men vi et lett og teknisk lag, så når det ikke sitter for oss, så blir vi seende veldig flate og tamme ut, sier han.

Jensen innrømmer at det er tungt å være del av et lag som ikke fungerer mot topplagene.

- Vi har byttet rekker mange ganger, og det er jo et klart tegn på at vi ikke er på det nivået som vi ønsker. Sist sesong hadde alle spillerne en kjempesesong, og det føltes ut som alt gikk av seg selv. Slik har det ikke vært i år, sier Jensen, som har begynt å tenke sluttspill.

- Serien er kjørt for oss. Nå må vi prøve å sette et lag som fungerer godt ut seriespillet, og så må vi heller prøve å bite fra oss i sluttspillet. Kun et godt sluttspill kan redde sesongen.

sluttet å score

Jensen har, som mange andre, slitt med å produsere målpoeng den siste tiden. Manglerud-gutten har ikke nettet siden Storhamar slo nettopp Manglerud for sju kamper siden.

- Jeg tenker ikke så mye på mål og poeng lenger. Jeg tenker på det når vi taper, for da irriterer det meg at jeg ikke har klart å hjelpe laget. Når vi vinner, så går det greit å gå målløs av isen, sier Jensen.

Etter Stavanger-tapet kom det igjen kritikk mot avgjørelsen om å holde Jimmy Andersson ute av laget på sosiale medier.

- Hva tenker dere spillerne om saken rundt Jimmy Andersson?

- Klubben har tatt en beslutning, og vi kan ikke gå rundt og bruke så mye energi på det som har skjedd.

- Er du enig i klubbens avgjørelse? 

- Det vil jeg ikke kommentere.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00