ASKER: Med Mattias Livf og Pål Johnsen ute, var det Eirik Skadsdammen som fikk jobben som kaptein mot Frisk Asker. Han var tydelig frustrert etter kampen.

- I 1. periode henger vi ikke med i det hele tatt. Vi er ikke klare. Jeg vet ikke om vi noen har sluppet inn mål så raskt, sier Skadsdammen.
Han tror det kan være mentale forklaringer på problemene.
- Det kan hende det sitter mer i bakhodet enn vi tror. Vi har for høye skuldrer, spesielt i scoringsposisjon, sier Skadsdammen, som mener laget bare må glemme tabellen.
- Vi har mye annet å bruke krefter på, så vi får bare glemme den. Vi vinner ikke hvis vi ikke jobber. Vi sto stille, de vant dueller. Det blir tøft å bare forsvare seg.
Løperen vet ikke om nullen forover eller 13-tallet bakover er verst.
- Det er det å tape som er verst. Men kan hende er det viktig å få det målet, for å få troen igjen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.