Hamar
Det er Jonas Norgren-Storhamars assistenttrener-som forteller dette i denne ukas Rinkside.
- Det er derby. Jeg har hatt mine dyster med Lillehammer, men er du ikke født og oppvokst i Hamar så føler du det ikke like naturlig at det er noe ekstra med disse kampene. Vi vet likevel at for folk i Hamar betyr det mye, så vi forsøker å få det inn i veggene her slik at de som kommer inn i klubben skal føle på det, sier Norgren.
Storhamars Nathan Martz mener det viktigste er å beholde kontrollen når han er på isen. Det er heller ingen spesielle spillere han misliker ekstra mye på Lillehammer nå.-Det betyr mye for fansen og det er bra, men det er også viktig at det ikke ødelegger kampen for oss, sier Martz.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.