Martin Rønnild forlat isen med en hode- og nakkeskade da Storhamar ble slått 5-4 i CC Amfi i den fjerde kvartfinalen.

Siden har Rønnild daglig blitt testet for spill.

I dag er beskjeden, som den har vært de siste gangene, at han ikke kan spille.

Fredrikstad-gutten er lei seg for at han ikke kan hjelpe laget på isen.

- Det er veldig kjedelig å ikke kunne kunne spille. Jeg ønsker å bidra for gutta, og nå må jeg heller prøve å gjøre det utenfor isen, sier han.

Rønnild håper å kunne revansje skaden mot Lørenskog - dersom laget vinner i kveld.

- Jeg håper og tror at gutta vinner i dag, og det tror jeg de kan gjøre. Så skal jeg komme tilbake til finalene, sier han.

Rønnild og Joakim Jensen er på plass i Stavanger, men begge to blir å finne på tribunen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.