HAMAR: - Ja, jeg så jo tabellen for 1. divisjon i fjor. Da lå Storhamar farlig nær bunnen. Derfor var jeg litt skeptisk da Storhamars sportslige ledelse bestemte seg for å bruke så mange unge på laget. Men etter de tre første kampene, som har gitt tre seirer og tabelltopp, har jeg forandret mening. Du så det sjøl. Ungdomsrekka vant sin del av kampen 1-0. Det hjelper å få tillit. Juniorene ble tungen på vektskåla i kveld. Fredrik Fleischer scoret et meget viktig mål, det fjerde. Jeg er imponert, sier Pål Johnsen, som var like svak som de andre veteranene i 1. periode.
Da så det ut som om dragene gikk i sirup.

Fart på skøytene
Like etter den første pausen, reduserte Joakim Jensen til 1-1, og mot slutten av perioden begynte Pål Johnsen & Co. å få fart på skøytene.

- Etter to forferdelig dårlige pasninger, ble jeg så irritert på meg sjøl at jeg scoret nesten i fullt sinne!
«Magic» gikk fra egen sone, fintet ut en mann, gikk mellom de to neste han møtte og scoret Storhamars viktigste mål i kampen (3-2). Kampens store prestasjon…
- Vi vinner på en dårlig dag. Vi var nok litt for fornøyd etter de to første kampene. 1. perioden vår i kveld var utrolig dårlig. Det var ikke kvalitet på noe som helst. Sterkt gjort å komme tilbake, innrømmet Pål Johnsen, som er høyt oppe på poenglista etter de tre første kampene med tre mål og to assists.

Tapte skuddstatistikken - igjen
Storhamar topper tabellen etter å ha tapt skuddstatistikken i de tre første kampene:

- Ja, de to første matchene var solide defensivt. I dag var det betydelig mer rufsete, innrømmet Torbjørn Orskaug, som var veldig fornøyd med Storhamars power play: Fire av fem mål i overtall er bra. Vi har scoret åtte av 13 mål i overtall så langt i sesongen. Men i undertall var vi ikke like bra i kveld. Comet fikk tre av målene sine i power play. Det er første gang i år vi slipper inn mål i undertall. Comet er et lag som både er enkelt og vanskelig å forsvare seg mot, konstaterte storhamartreneren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.