Mats Hansen har opplevd mye som hockeyspiller, men han kan ikke se noe som kan måle seg med OL i Vancouver.
34-åringen håper å være med på å bringe Storhamar tilbake til gamle høyder denne sesongen, men de store høydepunktene han ønsker å være en del av, er OL i Sotsji og VM i Minsk.
Mads har også ei OL-turnering bak seg fra tidligere. Et høydepunkt i hans hockeykarriere i 2010.
- OL i Vancouver er det beste en hockeyspiller kan oppleve. Det var toppen av alt, sier Mads til HA-sporten.
- Vi var i hockeyens hjemland, Vancouver er en veldig fin by og vi bodde i ei flott leilighet.
- Alt var topp, og vi fikk se topp hockey. En dag satt jeg faktisk ti timer i hallen og så tre hockeykamper. Jeg greide ikke å rive meg løs. Det var 20.000 tilskuere i hallen, 20.000 som fulgte kampene på hver av to torg i byen. Det var veldig stort, erindrer han.
Nå er OL i Sotsji neste store mål.
- Nå er det klart at alle de store spillerne kommer, men det kan neppe måle seg med Vancouver likevel. Sotsji er jo ikke noen by, men et sted med idrettsarenaer, så på den måten blir det nok ikke den samme opplevelsen. Men det blir nok ett av høydepunktet i karrieren likevel-hvis jeg blir tatt ut i troppen, sier Storhamar-spilleren.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.