KHL-proffen Lars Haugen, som også har imponert for Norge, måtte melde forfall til samlingen og kampene i Sveits.
Dermed manglet landslagssjef Roy Johansen en keeper i troppen.
Det ble Henrik Holm fra Stavanger Oilers. Han er debutant på A-landslaget.
- Jeg hadde et håp, og dette var utrolig skuffende. Jeg føler at jeg fortjente det mer enn ham, sier Tommy Johansen, og fortsetter:
- Jeg er veldig godt fornøyd med sesongen, og føler at jeg har prestert bra. Målet er en landslagssamling denne sesongen, så jeg får bare kjøre på for Storhamar. Jeg har lyst til å være med, uten at jeg har tenkt altfor mye på OL.

I kveld vokter han buret når Dragons møter erkerivalen Lørenskog til et nytt toppoppgjør.

Kampen kan du følge direkte her!


Overrasket trener


Også Dragons-trener Jonas Norgren stusset over uttaket av Holm.
- Jeg ble overrasket da Holm ble tatt ut. Han har aldri vært inne tidligere. Det har Tommy (Johansen) vært. I Stavanger er det Ruben Smith som har stått mest, og jeg har et inntrykk av at han har vært rangert foran Holm. Men Tommy må bare jobbe knallhardt hver eneste dag og i hver eneste kamp framover, sier Jonas Norgren.
Tv2s hockeyekspert, Ole Eskild Dahlstrøm, kommenterer valget av Holm slik:
- Ruben Smith er rangert som 1. keeper i Stavanger, og er ikke med. Jeg tror dette har med Holms sluttspill forrige sesong å gjøre. Og så vil de kanskje teste en ung, ny keeper, sier Dahlstrøm, og fortsetter med Tommy Johansen:

4. valg, mener Dahlstrøm

- Tommy Johansen har bra pondus i spillet sitt, og har hatt en fin sesong så langt. Jeg mener han burde vært rangert som Norges 4. beste keeper, bak Lars Haugen, Lars Volden og Steffen Søberg, sier Dahlstrøm.
HA-sporten lyktes ikke å komme i kontakt med landslagssjef Roy Johansen i går kveld.
Norge skal på samling i sveitsiske Arosa fra 17. til 22. desember. Det blir kamper 20. desember (Sveits) og 21. desember (Slovakia eller Hviterussland).
Storhamar har Mads Hansen og Fredrik Lystad Jacobsen i troppen.
Keepere i troppen, etter det siste uttaket, er Lars Volden, Steffen Søberg og Henrik Holm.
Tidligere Dragons-spiller Kristian Forsberg (Modo) har også meldt forfall. Ny spiller inn er Frisks Michael Haga.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.