HAMAR: Lars Erik Hesbråten var entusiastisk etter folkefesten mot Vålerenga: - Det var utrolig gøy. Vi ble inspirert av stemningen.
Lars Erik Hesbråten var hjemmelagets artist, med noen lekre vendinger og pasningen til 2-1-scoringen. Men mest stemning opplevde han i undertall.
- Jeg tok en frekk sjanse på offensiv blå og vendte raskt uten at jeg helt visste hvor backen var. Det hørtes bra ut i forhold til publikumslyden, ler Hesbråten.
Han hadde sju scoringer på de siste fire kampene, men i går nøyde han seg med en viktig målgivende.
I går gikk Christian Larrivée ut med sjukdom og Johan Ramstedt kom inn.
- Det ble et litt annet type spill, men Johan er god. Det er enkelt å fungere sammen med ham.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.