SARPSBORG: Eirik Skadsdammen var en av de beste Storhamar-spillerne mot Sparta.

- Nå er jeg utrolig skuffa, sukket Skadsdammen i garderoben etter kampen.
- Vi klarte å ta ledelsen 4-3, og holdt den lenge, men dessverre ikke helt inn. Derfor er det litt bittert at vi til slutt tapte på straffer - igjen. Men når jeg får det litt på avstand må jeg nok si meg fornøyd med ett poeng her. Vi møtte tross alt serielederen på bortebane.
Skadsdammen hadde blant annet en perle av en målgivende på Lars Erik Hesbråtens 3-3-scoring. Men måten han og de andre jobbet i undertall på, var like imponerende.
- Vi gjør en bra kamp, fra bakerst til oss foran. Skaper mange sjanser og vinner dueller. Laget ser bra ut om dagen, så det er bare å glede seg til fortsettelsen, sier Skadsdammen, som møter Vålerenga hjemme i morgen, Frisk Asker borte torsdag og Stjernen på hjemmebane søndag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.