• FOTO: Fredrik Hubred Hagen.

Mads Hansen har gjort en sterk sesong for de gule og blå i vinter, og kapteinen sto med sterke 30 poeng på 33 kamper.

Det var under seriekampen mot Lørenskog 12. februar at kapteinen måtte gi seg, etter et ublidt møte med tidligere Storhamar-spiller Steffen Thoresen. Nå, drøyt en måned etter, er fortsatt ikke kapteinen tilbake i spill. 

- Jeg hadde egentlig håpet å kunne spille kvartfinalene mot Lillehammer, men merket fort at jeg ikke hadde mulighet til det, sier Mads Hansen.

- Jeg prøvde å trene på is her om dagen, men jeg fikk dessverre ikke de svarene jeg hadde håpet på. Det er veldig kjedelig å ikke få vært med, men sånn er dessverre situasjonen min nå. Jeg er usikker på om jeg kan spille mer i år, sier Hansen.

For to dager siden var Storhamar-kapteinen på isen sammen med resten av laget. Aleksander Smirnov har vært optimistisk og trodd på at Mads skulle bli klar til viktige semifinalekamper mot Sparta.

Forleden sa han til h-a.no:

– Mads har trent med oss de siste dagene. Han trener ikke fullt riktig ennå, men kjører sine egne treninger, sa Smirnov og la til:

– Vi gleder oss til å få Mads tilbake i spill igjen. Han er en viktig spiller både i over- og undertallsspill, fortalte Smirnov.

Nå tyder mye på at Mads kommer til å bli sittende på tribunen også i semifinalekampene.

- VI MÅ VÅGE

Den tidligere Manglerud Star-spilleren tror det blir en lang og tøff semifinaleserie mot laget fra Sarpsborg.

- Dette kommer til å bli en lang og tøff serie. Men jeg tror at det laget som mest offensive, er det laget som kommer til å vinne. Her handler det om å være offensive og tro på seg selv.

- Er det ikke sånn at det laget som gjør minst feil vinner slike tette serier?

- Ofte er det sånn, men samtidig så er det dette to lag som har sin styrke offensivt, så derfor tror jeg det beste offensive laget vinner. Vi må våge å spille, ikke bli redde og defensive, avslutter Storhamars nummer 24.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.