Hamar
- Vi i Powerplay Club (PPC) jobber kun med på sport og forsøker å være langsiktig gjennom vårt engasjement. Dersom det viser seg at klubbens gjeldsbyrde blir for tung, må Dragons i verste fall starte opp igjen i 2. divisjon, slår Røise fast, som mener det vil være beklagelig, men neppe noen krise.
- Da må våre trofaste klubbspillere og de unge talentene vi har i klubben spille oss opp igjen. Men jeg tror klubben berger seg både ut resten av sesongen og får fornyet lisens, sier Røise. som mener en konkurs vil gi Dragons' omdømme en svært skadelig knekk.

IKKE INFORMERT

PPC ble ikke informert om at trenerduoen Smithurst/Norgren trakk seg fra sin jobber i helga.
- Vi visste ikke noe om det før det ble offentlig kjent på lørdag, men vi skal heller ikke mene noe om den totale driften av klubben, sier Røise.
Han roser den avgåtte trenerduoen og deres valg om å fratre.
- Senere denne uka har vi avtalt et informasjonsmøte med Dragons, påpeker Røise.

Bøtta neppe hemmat

Før denne sesongen gikk Dragons og PPC ut med «Bøtta skal hemmat» som visjon. Det var før problemene begynt å hope seg opp.
- Vi fikk signaler fra Mads Hansen, på vegne av spillergruppa, om at det var den tøffe målsettingen. Og vi er fortsatt sikre på at spillergruppa på sitt beste er i stand til å slå alle, sier Røise, som tror Dragons kan nå en semifinaleplass.
- Klart vi kan klare det! Og da snakker vi trolig om minst én million kroner i inntekter klubben ikke har budsjettert med.

Ingen forsterkninger

Tidligere denne sesongen ble backen Bryan Schmidt hentet som forsterkning. Noen ytterligere forsterkninger blir det ikke snakk om i regi av PPC.
- Nei, det er ikke aktuelt. Vi vil i stedet rette alt fokus på å skjerme spillergruppa mest mulig, slik at de er maksimalt forbedret til sluttspillet, sier Truls Røise i Powerplay Club, som håper klubben overlever og på sikt kan bygge et solid fundament.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.