LILLEHAMMER: Dommer Eirik Hansen beordret en annen spiller til utvisningsboksen da Cato Ørbæk brukte tid på å skifte skøyte.
- Storhamar hadde tre på isen, og kan ikke bruke så lang tid som de gjorde i en slik fase av kampen, sier Hansen til HA-sporten etter kampen.
Han kan ikke huske at han sa «det driter jeg i» til trener Peter Johansson.
- Hvis jeg gjorde det var det i kampens hete, og da beklager jeg det. Men det kom mange uegnede gloser også andre veien. Synd med en slik avslutning, for det var virkelig en god og spennende hockeykamp, sier Hansen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.