HAMAR: I morgen spiller Storhamar hjemme mot Stjernen, et lag som også stort sett holder seg unna utvisningsboksen. Fredrikstad-gutta har sittet til sammen 387 minutter i boksen…
Ikke tilfeldig
Det er ikke tilfeldig at Storhamar har såpass få utvisningsminutter denne sesongen:

- Vi snakket om det i fjor. Da ble det ofte unødvendig mange utvisninger i enkelte kamper. Vi tapte flere kamper på det. I høst har vi bevisst prøvd å forbedre disiplinen og holde antall utvisningsminutter nede. Og som du ser, har vi lyktes så langt. Hvorfor vi har bare har et snitt på 14 pr. kamp, skyldes nok at vi ikke har pådratt oss så mange fem- og timinuttere som de andre lagene, sier Torbjørn Orskaug.
Bunnlaget Comet har 23 minutter pr. kamp. Vålerenga i toppen har til sammenligning 20 minutter.

Løkken klar over jul
Med både Teddy Midttun og Lars Løkken Østli ute med skader, er litt tynt besatt på backsiden hos dragene.

- Teddy blir nok klar i neste uke, men Løkken Østli kan neppe spille før over jul. Han pådro seg brudd i båtbeinet, ble operert og har god bevegelighet i hånda. Han trener både på skøyter og ellers og er i bra fysisk form, sier Torbjørn Orskaug.
Løkken Østli har foreløpig stått over ni kamper.

Potensial
Joakim Jensen scoret i sin 14. kamp på rad mot Frisk torsdag og har flest scoringspoeng av de norske spillerne i eliteserien, nemlig 27 (16+11).

- Bør han snart inn på landslaget?
- Den vurderingen overlater jeg til landslagsledelsen. De har god nok oversikt over Joakim. Men jeg slår fast at hvis han fortsetter å utvikle seg, har han potensial til å melde seg på, sier Orskaug.

Toppscorer Höglund
En annen kar som scorer mye denne sesongen, er fjorårets Storhamar-spiller, Henric Höglund. Han topper lista med hele 37 poeng (20+17).

Den tidligere Storhamar-gutten, Andre Paulsen, putter også på en del. Han har spilt 22 kamper for Stjernen og står med 11 poeng (5+6).
Storhamar og Stjernen har møtt hverandre to ganger før i år. Storhamar vant 5-4 hjemme og Stjernen seiret 3-2 etter straffer i Fredrikstad.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.