Hamar
Stangelærerne Jimmi Stensby, Erik Stenberg og Fredd Sørby, rakk å hente inn mellom 140.000 og 150.000 kroner før de kastet inn håndkleet. Uansett var det et viktig bidrag for en underbemannet administrasjon i ishockeyklubben.
En av initiativtakerne for prosjektet var Jimmi Stensby. Han visste ikke at klubben fortsatt har utestående 500.000 kroner på et aksjesalget på totalt 1,4 millioner kroner før HA fortalte ham om det i går.
- Vi satte i gang aksjonen for å avlaste Storhamar Dragons. Etter hvert som aksjonen ble ivaretatt av Storhamar-kontoret, og summene ble såpass store, fant vi det best at vi la inn årene, sier Jimmi Stensby.
- At folk ikke betaler synes jeg er svakt. Det har neppe noe med det sportslige å gjøre og jeg synes det er dumt at folk bestiller aksjer og ikke betaler for det. At det mangler så mye som 500.000 kroner, synes jeg er skremmende. Da er det nærmere 1.000 aksjekjøpere der ute som ikke har fulgt opp. Jeg antar at de fleste har kjøpt for minstesummen: 600 kroner. Det er ikke all verden av penger. Dette bør kanskje røre samvittigheten til noen. Kanskje kan noen ha latt seg rive med av entusiasmen rundt redningsaksjonen og sagt ja bare i forbifarten, men har de gitt et forpliktende svar, bør de følge opp, sier Jimmi Stensby.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.