SARPSBORG: - Det er nok også litt taktisk fra de andre. Jeg tror de fleste vet at det jevnere enn de gir uttrykk for, sier Nilsen til HA-sporten.

Når det gjelder Storhamar kommende sesong, tror han de havner mellom sjette og åttendeplass på tabellen.
- De får en utfordring i det å henge med i toppen. Jeg synes ikke de har forsterket noe særlig.
Han mener tapet av Torbjørn Orskaug kan bli tungt.
- Ikke et vondt ord om Rune (Gulliksen) eller Ole Eskild (Dahlstrøm), men Torbjørn er et navn det er vanskelig å erstatte, uansett klubb, uansett nivå. Det kommer nok klubben til å merke.
Han leder Sparta, som til daglig spiller nede i Hockeytown, nemlig Sarpsborg. Han den til tider elektriske stemningen kan være til fordel for både hjemme- og bortelag.
- Alle synes det er morsomt å spille for fullt hus. Det kan være med på å gi motstanderne ekstra energi også, men jeg kommer ikke til å be folk holde seg hjemme av den grunn, smiler Nilsen, som håper OL-Amfien, Kristins Hall og Jordal kan følge etter.
- Det er vi avhengige av i norsk hockey. Jeg husker jeg og fatter`n var på Hamar og så den sjuende finalen mellom Storhamar og Vålerenga, som ble avgjort i Sudden. Hele pakka rundet den kampen, gjorde det til den beste jeg har sett i Norge, sier Nilsen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00