Fredag møtes erkerivalene Storhamar og Vålerenga til sesongens første seriekamp i Hamar OL-Amfi.

Vålerenga, som nesten alltid blir tippet helt i toppen, har i år et langt svakere lag enn tidligere år. Og trener Espen Knutsen mener Storhamar har alt å tape i møtet med Oslo-klubben.

- Storhamar er store favoritter fredag. Det er bare å se på hva klubben har gjort i Champions Hockey League, så forstår man fort hvordan styrkeforholdet er mellom klubbene akkurat nå, sier Knutsen.

Lagene møttes i treningskamp på Jordal Amfi 13. august. Da vant Storhamar hele 6-1.

- Storhamar hadde vært mye lenger på is enn oss, så den kampen glemte vi fort, sier Knutsen. 

Shampo er imidlertid glad for at det er Storhamar som venter i premieren.

- Det blir veldig morsomt å møte dem i første runde. Det er det største derbyet vi har i Norge, så vi gleder oss veldig, sier han.

Vålerenga-treneren sier at laget hans er svakere enn tidligere.

- Vi har ikke den samme offensiven som vi har hatt tidligere år, og vi har heller ikke de enkeltspillerne som vi har hatt før. Nå må vi stole på en bedre defensiv, og så langt er jeg fornøyd med det vi har vist på den biten, sier Shampo, som ser fremover.

- Vi får ny hall før 2018-sesongen, og jeg mener vi må være best mulig forberedt til den sesongen. Men samtidig kan vi ikke legge oss ned for å dø. Vi skal alltid forsøke å henge med så høyt som mulig, avslutter Espen Shampo Knutsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.