OSLO: Stavanger-gutten Ruben Smith syntes det var helt greit å møte laget fra hjembyen for tredje år på rad.

- Ingen ville velge oss, og det er bare å forberede seg på Stavanger, igjen. Vi vet hva vi møter, men de er nok favoritter, men jeg tror det blir jevnt. Spiller vi så kompakt som vi kan, stenger igjen, er effektive og har god offervilje kan dette gå. Vi har fått litt selvtillit nå, og da kan vi slå alle, mener Ruben, som i fjor nærmest stengte igjen buret, og helt fortjent ble kåret til sluttspillets mest verdifulle spiller.
- Det er vanskelig å garantere at jeg kan følge opp den prestasjonen fra i fjor, men jeg føler at formen er god. Alt er mulig.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.