Stavanger
- Jeg er kjempefornøyd med den kollektive innsatsen vi la for dagen mot Stavanger. De gjorde en kjempejobb, sammen, på en vanskelig bortebane. Det var bare marginer som gjorde at vi ikke fikk med oss poeng herfra, forklarte treneren, som var glad for at samtlige som entret isen, meldte seg på.
Smithurst var spesielt fornøyd med jobben som ble gjort i egen sone, og det virket ikke som om Stavanger-trener Petter Thoresen likte seg like godt hele tiden under kampen.
- Vi spilte som vi gjorde tidlig i sesongen og jeg håper vi har trykket på restartknappen og at vi kan få en stabil avslutning på serien i de 15 kampene som står igjen før sluttspillet starter.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.