Topp fire i serien og minst semifinaleplass i sluttspillet. Slik er målsettingen for Storhamar den kommende sesongen.
- Klubben har gått ut med en brosjyre der tittelen er «Bøtta skal hemmat».
- Når, Michael Smithurst?
- Innen tre år, men gjerne før. Spillergruppa har bestemt seg for høye målsettinger. Denne sesongen vil de være topp fire i serien og posisjonere seg til sluttspillet. Dermed er det også viktig å tenke konsekvenser i både trening og kamp. Det er spillerne som må være drivkraften, mener Storhamar-treneren.
- Det har ikke gått så bra i treningskampene?
- Nei, men vi har hatt mange skader og tre operasjoner på spillere. Jeg vil jo heller ha det på sommertid enn i sesongen, og forrige torsdag var hele laget bortsett fra Adrian Saxrud på trening for første gang i år.
Smithurst mener han har et bra mannskap, men ønsker fortsatt forsterkninger på backsiden i en spillertype som går foran og skaper trygghet i laget.
- Gjerne en Koivo eller en Tjälldén-type, sier han.
Det er da også denne type spiller Storhamar håper å sikre seg når de kjører i gang «Folkespillerkampen» mot Stavanger 21. september. Før den tid skal Storhamar møte Sparta i serieåpningen hjemme og Vålerenga borte.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.