Finn Jul Paulsen legger til at han ikke har noe i mot forandring og produktutvikling, selv om han mener at det sportslige produktet må settes i høysetet:

- Jeg har tro på at de som sitter i ledelsen vil ivareta produktet. Det undrer meg at dragen helt skal fjernes fra Storhamars identitet. Etter min mening er ikke det nødvendig, selv om en ønsker en ny profil for klubben. Jeg har gjort meg mange tanker rundt prosessen som er i gang, uten at jeg ønsker å være konkret på dette.- Jeg håper bare at ledelsen i Storhamar Ishockey er varsomme i prosessen og at den blir forankret godt blant alle medlemmer i klubben, sier Finn Jul Paulsen, som sammen med flere andre sto bak Dragons-konseptet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.