HAMAR: Christian Larrivée knallet inn 1-0 opp i vinkelen bak Patrick DesRochers etter 1.44 av kampen. Så lekte han inn 3-0 mellom beina i den andre perioden.
Kanadieren mener Storhamar viste at alt er mulig mot Vålerenga i går.
- Vi viste at vi kan slå alle. Dette var «top of the year» for oss, men bare så langt, smiler 29-åringen.
Han innrømmer at det var ekstra godt å vinne mot Vålerenga, spesielt etter at laget raknet hjemme mot Lillehammer.
Også Martin Blakseth Huse var godt fornøyd med gårsdagens kamp.
- Den jobben vi gjør i undertall føles viktig ut. Hvis de hadde fått en tidlig scoring i overtall hadde det blitt helt annerledes, men vi vokser og vokser utover i kampen, mens de ble rådløse.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.