HAMAR: Dragons-trener Rune Gulliksen var en lettet mann i garderoben i går kveld.

- Nå har vi slått fire av fem topplag, og det er jeg veldig godt fornøyd med. Jeg er også fornøyd med måten vi har vunnet på. Det er snakk om moral, stolthet og kvalitet, sier Gulliksen, og fortsetter med den defensive forbedringen.
- Vi har jobbet en del med detaljer, spesielt defensivt. Offenisvt har vi vært bra en stund. I tillegg er vi vanskelige å slå. Det har vi vist i de tre siste kampene, sier Rune Gulliksen, som selvfølgelig var fornøyd med keeperspillet til Ruben Smith i går.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.