OSLO: - Manglerud har vært utrolig dyktige på dette området. Spillere kan komme hit etter skolen og få mat og gå på skøyter. Det er veldig viktig.

- Vi kan snakke om andre, men det er viktig at vi ikke glemmer å snakke om oss selv også. Vi har 16 spillere av 23 i A-stallen fra vårt nærområde. De fleste fra Hamar, og et par fra Kongsvinger og Gjøvik. Vi har bare to utlendinger blant utespillerne. Dette er det ingen som er i nærheten av. Så vi er ganske gode på dette selv også, sier Storhamar-trener Rune Gulliksen.

- Godt fornøyd
Han var godt fornøyd med tre poeng i går, selv om Storhamar langt fra overbeviste.

- Det er ingen grunn til å bli bekymret fordi vi ikke kjører over MS. Ingen kamper i den norske serien er enkle. Man kan ikke dra noen steder og bare hente med seg poeng. At MS gir oss så god kamp, er et tegn på at norsk hockey beveger seg i riktig retning, mener Gulliksen.

Arbeidsseier
Storhamar startet kampen veldig svakt, men tok over de ti siste minuttene av første periode. Og var gode i midtperioden. Da doblet Pål Johnsen ledelsen som Lars Erik Hesbråten skaffet i den første.

- I andreperioden spilte vi veldig god hockey. Men i tredje lot vi dem komme tilbake to ganger, etter å ha mistet pucken altfor enkelt i egne sone. Der må vi være stoltere. Men vi rodde i land en arbeidsseier.
Manglerud Star skapte spenning ved å redusere to ganger, men Eirik Skadsdammens scoring ble avgjørende.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.